SK kurs i Kolorektal cancer

2500 kr

Artikelnr: 1654 Kategorier: ,

Description

Inbjudan till
SK kurs i Kolorektal cancer
17-18 maj 2018
Lund

För tredje gången arrangeras på uppdrag av SOF en heltäckande kurs i nedre GI cancer för ST läkare i onkologi. Välkomna att anmäla er till kursen som nu går av stapeln i LUnd och arrangeras i samarbete med Cancerakademin.

Datum: 17-18 maj 2018
Plats: Lund

Innehåll: Onkologiska behandlingsprinciper och multidisciplinära riktlinjer vid kolorektal cancer. Översiktliga behandlingsprinciper analcancer.

Målgrupp: ST läkare i onkologi. Deltagarantalet begränsas till ca 20 personer. Vid behov kommer de ST läkare som kommit längts i utbildningen att prioriteras. För att kunna bidra till diskussion och få ut mest av utbildningen är det en fördel att vid kurstillfället ha viss klnisk erfarenhet av patienter med kolorektalcancer.

Kursavgift: Kursavgiften är 2.500 kr inkl moms. Avgiften inkluderar kaffe, luncher och en gemensam kursmiddag. Resor och ev övernattning bokas och bekostas av var deltagare för sig efter bekräftelse av kursplats.

Rum finns reserverade på Hotel Concordia (Stråbrogatan 1 i Lund), där kursen inleds. Vid bokning av hotellrum ange gruppnamn/bokningsnummer: LU20180516. Sista dag för bokning av rum är den 10 april 2018.

Anmälan: Senast 31 mars 2018
Kursen är nu fulltalig!

Kontakt: Information angående anmälan och betalning; Monica Sandström

Information om kursinnehåll och lokalt arrangemang; Camilla Magnusson, koordinator nedre GI cancer, Skånes Onkologiska Klinik, e-mail camilla.m.magnusson@skane.se

Skriv ut

Skriv ut